CH41 ® (Non-Lauric)
  • Dikey bir erime profili vardır,
  • “Cool melting” özelliği sayesinde ağızda serinlik efekti verir.
  • Kakao yağıyla tamamen uyumludur.
  • Fındık fıstık gibi kuruyemişlerin bulunduğu reçetelerde kullanılabilir.
  • Tadın ve kıvamın mükemmel uyumu sayesinde uzun raf ömrü sağlar.
  • Temperleme gerektirir.
  • Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MA-FF ® (Non-Lauric)
  • Geniş ürün yelpazesinde kullanmaya uygundur.
  • Temperleme gerektirmez.
  • Fındık, fıstık, kakao ve başka bileşenlerin bulunduğu reçetelerde kullanılabilir.
  • Uygun maliyetlidir.
  • Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MR50-CH23 ® (Lauric)
  • Temperleme gerektirmez, kristalleşme çok hızlı gerçekleşir ve kullanımı kolaydır.
  •  “Cool melting” özelliği sayesinde ağızda serinlik efekti verir.
  • Düşük maliyetlidir.
  • Tüketim sirkülasyonu hızlı ürünle için idealdir.
  • Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MRC ® (Non-Lauric)
  • Yumuşak veya havalı dolgularda mükemmel sonuç verir.
  • Sürülebilir (Kakaolu fındık, fıstık vb kreması) ürünlerde kullanılır.
  • Temperleme gerekmez.
  • Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
PB ® (Lauric – Non Lauric)
  • Çikolata kaplı ürünlerde yağ kusması önleyici özelliği vardır.
  • Raf ömrünü uzatır.
  • Yüksek likit yağ veya yüksek fındık/fıstık içeriği olan ürünler için çok uygundur.
  • Sıcak iklimler ve elverişsiz depolama şartları için çok uygundur.
  •  Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
  • Dolgulu ürünlerde bariyer yağ olarak da kullanılmaktadır.

İletişim Bilgileri

Acarkent 57.Sok No:B/769 Beykoz, ISTANBUL-TURKIYE
+90 (216) 485 42 78 (pbx)

http://www.futem.com.tr

support@futem.com.tr

1980 yılından beri

Çikolata, bisküvi, şekerleme, kek ve dondurma sektörlerine Makine ve Ham madde tedariği


Ürün Grupları

HAMMADELERMAKİNELER


Sosyal Medya

Bizi sosyal medyadan takip edin.