CH41 ® (Non-Lauric)
- Dikey bir erime profili vardır,
- “Cool melting” özelliği sayesinde ağızda serinlik efekti verir.
- Kakao yağıyla tamamen uyumludur.
- Fındık fıstık gibi kuruyemişlerin bulunduğu reçetelerde kullanılabilir.
- Tadın ve kıvamın mükemmel uyumu sayesinde uzun raf ömrü sağlar.
- Temperleme gerektirir.
- Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MA-FF ® (Non-Lauric)
- Geniş ürün yelpazesinde kullanmaya uygundur.
- Temperleme gerektirmez.
- Fındık, fıstık, kakao ve başka bileşenlerin bulunduğu reçetelerde kullanılabilir.
- Uygun maliyetlidir.
- Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MR50-CH23 ® (Lauric)
- Temperleme gerektirmez, kristalleşme çok hızlı gerçekleşir ve kullanımı kolaydır.
- “Cool melting” özelliği sayesinde ağızda serinlik efekti verir.
- Düşük maliyetlidir.
- Tüketim sirkülasyonu hızlı ürünle için idealdir.
- Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
MRC ® (Non-Lauric)
- Yumuşak veya havalı dolgularda mükemmel sonuç verir.
- Sürülebilir (Kakaolu fındık, fıstık vb kreması) ürünlerde kullanılır.
- Temperleme gerekmez.
- Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
PB ® (Lauric – Non Lauric)
- Çikolata kaplı ürünlerde yağ kusması önleyici özelliği vardır.
- Raf ömrünü uzatır.
- Yüksek likit yağ veya yüksek fındık/fıstık içeriği olan ürünler için çok uygundur.
- Sıcak iklimler ve elverişsiz depolama şartları için çok uygundur.
- Hidrojenize değildir ve trans yağ içermez.
- Dolgulu ürünlerde bariyer yağ olarak da kullanılmaktadır.