Şekerleme, çikolata, krema, kızartma, pastacılık
sektörlerinde kullanılan özellikli yağlar üretilmektedir.
– Sürdürülebilir Palm Yağı(Sustainable Palm)
– Kaplama Yağları
– Dolgu Yağları
– Krema Yağları
– Kakao yağına alternatifler yağlar
• Tamamen müşteri ihtiyacına gore çözüm üretilmektedir
• Tüm orijin lerden Kakao türevi ürünleri (Gana, Fildişi,
Nijerya, v.b.)
– Kakao Yağı
– Kakao Likörü (Natural, Alkalize)
– Kakao Tozu (Natural, Alkalize)
• Tüm orijinlerden kahve çekirdeği tedariği,
• İşlenmiş Kahve ürünleri
• Tüm orijinlerden Kakao Çekirdeği Tedariği (B.Afrika,
Asya vb.)
• Kakao Tozu (Alkalize / Natural)
• Kakao Yağı
• Kakao Likörü (Alkalize / Natural)
THEOBROMA / Hollanda
• Kakao Tozu (Alkalize / Natural)
• Kakao Yağı
• Kakao Likörü (Alkalize / Natural)
• Kakao Küspesi
• PPP KakaoKağı (Natural / Deodorize)
• PPP KakaoKağı (Natural sıvı / Deodorize sıvı)
• Kakao Likörü (Alkalize / Natural)
• Kakao Küspesi (%10-12 yağlı)
• Kakao Tozu (Natural / Alkalize)
PPP KakaoKağı (Natural / Deodorize)
• PPP KakaoKağı (Natural sıvı / Deodorize sıvı)
• Kakao Likörü (Alkalize / Natural)
• Kakao Küspesi (%10-12 yağlı)
• Kakao Tozu (Natural / Alkalize)
BIC INGREDIENTS B.V. / Hollanda
• NON-GMO Soya lesitini, Hard IP (Toz veya Sıvı)
• Ayçekirdek Lesitini (Toz veya Sıvı)
• Vitamin
• Teknik Lesitin
• Kanola Lesitini
BIC PROTEIN. / Hollanda
• NON-GMO Soya Proteini
• Yağı alınmış Soya Flake (Kavrulmuş / Kavrulmamış)
• Yağı alınmış Soya Unu (Kavrulmuş / Kavrulmamış)
• Tekstüre Soya Unu
• Soya Proteini Konsantres
• Laktik Asit (%50-%92 arası)
• Lactates (Toz / Sıvı)
– Kalsium
– Magnezyum
– Demir
– Çinko
– Sodyum
– Potasyum
• Ham Susam
• İşlenmiş – soyulmuş susam ve çekirdek
– Aqua Huled Susam
– Natural Susam
– Siyah Susam
– Kabak Çekirdeği
• Susam Yağı, Avakado yağı
• Yulaf, Tahıl,
• Organik Ürünler
– Susam çeşitleri
– Kabak Çekirdeği
– Keten Tohumu
– Ayçekirdek vb yağlı tohumlar vb.
CESARIN / İtalya
• Pastacılık ve Dondurma sektöründe kullanılan,
– Meyve Marmelatları, Reçeller
– Meyve Jelleri
– Meyveli Kremalar
– Suyu Alınmış Meyveler
Süt Tozu (Yağlı, Yarım Yağlı %24, Yağı alınmış)
• Tam Yağlı ve Yağı Alınmış Süt Tozu İlkamesi
• Tereyağı Tozu, Süt Proteini Konsantresi, Kazein
• Peynir Altı Suyu Tozu, (%30-%70 tuzu alınmış, Tatl,
Deminarelize, Konsantre)
• Toz Krema, Protein %25-%50